Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland

Hotel de Wielingen
Kanaalweg 1, 4506 KN  CADZAND
Zeeland

Tel: +31 (0)117 391511
info@hoteldewielingen.nl

wielingen_blokart_groot.jpgFietsende mensen Hotel de Wielingen Cadzand Zeeland
Nederlands Engels Duits Frans 
Hotel de Wielingen behoudt zich het recht om een pre-autorisatie van uw credit-card uit te voeren.
weerstation hotel de wielingen cadzand zeeland.jpg

Sportief in Cadzand !  Feel good, enjoy !


Naast fietsen en wandelen kunt u heel sportief bezig zijn in Cadzand. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Hotel De Wielingen heeft een eigen jeu de boules baan op het zonneterras met zicht op zee. In Cadzand en omgeving kunt u ook klootschieten, bowlen, golfen, paardrijden, beachvolleyen, tennissen en natuurlijk zwemmen! En nog zoveel meer.

 

 

  
Sport  Zwemmen

Zwemmen kunt u niet alleen in ons overdekte, verwarmde zwembad, maar natuulijk ook in het grootste zwembad voor de deur - de Noordzee!

  
Sport  Tennis Cadzand

Tennisverenging Asoc te Cadzand Asoc is naam van de vereniging waar tennis, voetbal, squash en gymnastiek gezamenlijk een thuis hebben. Iedere club heeft zijn eigen bestuur en eigen leden maar betalen allemaal even veel. (Algemene sport en ontspanning club) U kunt onze banen huren per uur of 10 uren kaart, die te verkrijgen zijn bij de sporthal, noorddijk 3, 4506 JE Cadzand.

  
Sport  Funsports & Beach sports

Funsports blokart, brandingraften, brandingkajakken, power kiting, kitesurfen, golfsurfen, ... Beachsports frisbee, beach lacrosse, slacklining, mountainbiking, beach soccer, beach golf, beachvolleyball, disc golf, klootschieten, nordic walking, enz...

  
Sport  Paardrijden

Alle informatie over paardrijden in Cadzand vindt u op de website van cadzand.org Er zijn diverse maneges en stallingsmogelijkheden. Paardrijden op het strand van Cadzand is verboden van 15 mei tot en met 15 september tussen 10.00 en 19.00. Buiten deze data en tijden om mag u paardrijden op het uitgestrekte strand van Cadzand.

  
Sport  Golfbanen

Er zijn verschillende golfclubs in de buurt van Cadzand: Golfclub Oostburg Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde voor schoonheid en eeuwigheid.

  
Sport  Bowling in Cadzand

Bowlen met vrienden kan in Cadzand of Sluis.

  
Sport  Klootschieten

KLOOTSCHIETEN: Unieke Nederlandse sport -Op een sportieve manier de Zeeuwse kust beleven! ! !   Geschiedenis en uitleg: Klootschieten is een balsport waarbij deelnemers proberen een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. In Nederland wordt deze sport vooral in Twente en de Achterhoek beoefend.

  
Sport  Jeu de Boules

Jeu de boules Cadzand à la provençale ... maak vrienden op onze jeu de boules baan met zeezicht. Ballen gratis te verkrijgen bij de receptie. spelregels jeu de boules, petanque Bij petanque is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje (de but of cochonnet) te werpen of te rollen.

Hotel de Wielingen | Kanaalweg 1 | 4506 KN Cadzand | info@hoteldewielingen.nl | Tel. +31 (0)117 391511 | Fax: +31 (0)117391630 | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
hoteldewielingen.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen