Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland

Hotel de Wielingen
Kanaalweg 1, 4506 KN  CADZAND
Zeeland

Tel: +31 (0)117 391511
info@hoteldewielingen.nl

Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland
Nederlands Engels Duits Frans 
Hotel de Wielingen behoudt zich het recht om een pre-autorisatie van uw credit-card uit te voeren.
weerstation hotel de wielingen cadzand zeeland.jpg

Shopping en markten in en rondom Cadzand


Tijdens je verblijf in Hotel De Wielingen in Cadzand shoppen ?  Bezoek de winkels in Sluis, Knokke-Heist en de markten in Brugge en Oostburg.

 

Sluis

In Sluis zijn de winkels 7 dagen op 7 geopend !  Maar Sluis heeft zelf ook wat te bieden: het meest opvallende gebouw is beslist het Belfort (uit 1390) bij het stadhuis. Sluis is één van de weinige Nederlandse steden die over dit typisch Vlaamse bouwwerk beschikt. Op regelmatige tijdstippen kun je het klokkenspel in de toren beluisteren als Jantje van Sluis de tijd aangeeft.

Vooral als winkelstadje geniet Sluis bekendheid ; loop zelf eens langs de talrijke winkels, niet nader te noemen shops en horecazaken, al dan niet voorzien van een terrasje. Ook voor Vlaamse frieten kan je hier terecht. De meest bekende figuur van de stad is ongetwijfeld Johan Hendrik van Dale, de samensteller van wat nu bekend staat als “de Dikke van Dale”.

Vrijdag = marktdag in Sluis.

sluisonline.nl

 

Knokke - Heist

Knokke-Heist bezoek je niet, je beleeft het !

Wat er zoal te beleven valt ?  In één woord : alles !  En dat gaat van verteer en vertier, over shoppen en hoppen, tot volop ruimte aan land of bij het zilte water. Voor iedereen : oudere of jongere volwassenen en net zo goed voor kinderen. Een verblijf in Knokke-Heist, dat voel je met je lijf en met je leden: van het zachte zand tussen je tenen tot de kreeft op je tong. Niets dan uitkijken naar wat je bovenal bevalt.
Knokke-Heist heeft alles met genieten te maken. Met ontspanning langs twaalfduizend meter zuiver zand, winkelen in honderden aantrekkelijke boetiekjes, of zalig proeven in één van onze tweehonderdvijftig restaurants. En dan hadden we het nog niet eens over de tientallen galerieën. Knokke-Heist kan tellen als bestemming: exclusief voor wie bewust beleeft.

Markten

Woensdag en zaterdag marktdag in Knokke
Woensdag en zaterdag marktdag in Brugge
Woensdag marktdag in Oostburg

Hotel de Wielingen | Kanaalweg 1 | 4506 KN Cadzand | info@hoteldewielingen.nl | Tel. +31 (0)117 391511 | Fax: +31 (0)117391630 | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
hoteldewielingen.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen