Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland

Hotel de Wielingen
Kanaalweg 1, 4506 KN  CADZAND
Zeeland

Tel: +31 (0)117 391511
info@hoteldewielingen.nl

Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen ZeelandLandschap Het Zwin Hotel de Wielingen Cadzand Zeeland Zwembad Hotel de Wielingen Cadzand ZeelandStandaard kamer 002 Hotel de Wielingen Cadzand ZeelandRestaurant Hotel de Wielingen Cadzand ZeelandBar Hotel de Wielingen Cadzand ZeelandHotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen ZeelandUitzicht vanaf terras Hotel de Wielingen Cadzand ZeelandLuxe kamer zeezijde Hotel de Wielingen Cadzand Zeeland
Nederlands Engels Duits Frans 
Hotel de Wielingen behoudt zich het recht om een pre-autorisatie van uw credit-card uit te voeren.
weerstation hotel de wielingen cadzand zeeland.jpg

Welkom bij Hotel De Wielingen in Cadzand - De parel aan de Zeeuwse kust

 

Bewonder vanaf nu de prachtige jachthaven van Cadzand-Bad !

 

 

Ons hotel in Cadzand aan de Noordzee, ligt direct aan het strand. Boek een heerlijke lastminute of weekendarrangement aan zee en geniet van al het goede van de Zeeuwse Kust.

Hotel De Wielingen, de parel van Cadzand, ligt op een schitterende plek aan Noordzee bovenop de duinen. Maak een uitstapje naar het pittoreske Brugge, het Venetië van het Noorden of ga winkelen in het mondaine Knokke, net over de grens, in België. 

Proef de dagverse producten die met liefde worden bereid in ons restaurant. Geniet van de zilte zaligheden die wij u graag serveren. 

Bij ons geniet u van sfeervolle, ruime kamers, familiesuites of luxe suites voor pure verwennerij. Alles is bereikbaar via een lift.

Voor de kinderen is er een leuke, omheinde speeltuin met piratenschip. Baasjes met goed opgevoede honden zijn ook welkom.

Ruime  prive parking, zwembad, sauna, badjassen en gratis WiFi. 

Multifuctionele vergaderzalen voor geslaagde seminars. brasserie en restaurant.

Feel good, relax & enjoy !

Welkom bij Hotel De Wielingen in Cadzand aan de Zeeuwse kust waar gastvrijheid meer dan belangrijk is.

 

 

Omleiding voor het verkeer uit België richting Zeeland (Nederland)

Sinds maart 2015 is het Agentschap Wegen en Verkeer aan het werken op het kruispunt van de Natiënlaan (N49) met de Dudzelestraat in Knokke-Heist. In het kader van de werken aan de A11 maakt het kruispunt plaats voor een nieuwe rotonde. Door de werken moet het verkeer vanuit België richting Zeeland (Nederland) een omleiding volgen via Terneuzen. Ook het verkeer naar de Belgische kuststad Knokke-Heist moet deze omleiding volgen. De werken en de omleiding zullen ongeveer tot eind 2017 duren.

 

Omleiding via Terneuzen

Verkeer uit Antwerpen en Gent kan niet langer via de Natiënlaan (N49) en de Sluisstraat (N376) naar Zeeland rijden. Bestuurders moeten ter hoogte van Zelzate de N62 nemen richting Terneuzen. In Terneuzen steken ze de brug over het Kanaal van Gent naar Terneuzen, of maken gebruik van de Sluiskiltunnel. Vanaf daar volgen ze de N61 richting Hoek/Breskens/Cadzand. Ook wie naar de Belgische Kuststad Knokke-Heist wil, volgt het best deze omleiding.

 

Over de A11

De werken aan het kruispunt van de Natiënlaan (N49) met de Dudzelestraat kaderen in de aanleg van de A11. Deze nieuwe snelweg is een belangrijke schakel in het verkeersnetwerk in West-Vlaanderen. Het eindresultaat zal een 12-km lange nieuwe snelweg zijn, die vanaf eind 2017 de N31 in Brugge met de N49 in Westkapelle verbindt. De ingreep zal een belangrijke invloed hebben op de mobiliteit in de regio: het economisch en toeristisch verkeer worden van elkaar gescheiden en een nieuwe en veilige lokale weg- en fietsinfrastructuur zorgen voor betere leefbaarheid in de polderdorpen.  Meer info op www.A11verbindt.be

 

Bezoek ook eens onze website www.wielingennieuwbouw.nl voor

info over de nieuw te bouwen Luxe Hotelsuites en Hotelappartementen.

 

Benieuwd naar de haven in Cadzand? Kijk dan ook eens op www.yacht-at-cadzand-bad.nl.


 

©hotel de wielingen

Hotel de Wielingen | Kanaalweg 1 | 4506 KN Cadzand | info@hoteldewielingen.nl | Tel. +31 (0)117 391511 | Fax: +31 (0)117391630 | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
hoteldewielingen.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen