Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland

Hotel de Wielingen
Kanaalweg 1, 4506 KN  CADZAND
Zeeland

Tel: +31 (0)117 391511
info@hoteldewielingen.nl

Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland
Nederlands Engels Duits Frans 
Hotel de Wielingen behoudt zich het recht om een pre-autorisatie van uw credit-card uit te voeren.
weerstation hotel de wielingen cadzand zeeland.jpg

Hotel De Wielingen in Cadzand is zeer geschikt voor andersvaliden


Zoekt u een hotel aan de Zeeuwse kust met extra zorgvoorzieningen, kom dan naar Hotel De Wielingen in Cadzand in Zeeland.

Hotel De Wielingen heeft een rolstoel, een strandrolstoel (op aanvraag), een douchekruk, bedverhogers, een rollator enz. ter beschikking omdat iedereen een zorgeloze vakantie verdient.

 

 

Een ervaringsdeskundige vertelt:

Dit uniek gelegen volledig rolstoeltoegankelijke hotel biedt u een keur aan mogelijkheden. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht. .  Verpleegkundige hulp kan  verkregen worden in Hotel de Wielingen (via eigen zorgverzekering van de andersvalide).

Vanaf het gelijkvloers kunt u drempelloos naar de twee restaurants en de bar. Hiervandaan kunt u rechtstreeks de verharde duinpaden op naar het strand. Ook kunt u een prachtige tocht maken door de duinen bijvoorbeeld naar en door het prachtige getijden natuurgebied het Zwin.

Op het gelijkvloers is een verwarmd zwembad. Voor mensen met een beperking is dit met enige inspanning goed bruikbaar. De gelijkvloerse etage is overigens met een zeer ruime lift bereikbaar.

De luxe suites zijn niet speciaal toegankelijk maar door de zeer ruime opzet zeer goed bruikbaar voor mensen met een beperking.

In deze appartementen is in de badkamer naast een douche ook een ligbad.

Kortom Hotel De Wielingen is voor mensen met een beperking een bijzonder gastvrije locatie.

Hotel de Wielingen | Kanaalweg 1 | 4506 KN Cadzand | info@hoteldewielingen.nl | Tel. +31 (0)117 391511 | Fax: +31 (0)117391630 | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
hoteldewielingen.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen