Hotel de Wielingen Cadzand Zeeuws Vlaanderen Zeeland

Hotel de Wielingen
Kanaalweg 1, 4506 KN  CADZAND
Zeeland

Tel: +31 (0)117 391511
info@hoteldewielingen.nl

Wandelen langs de kust Hotel de Wielingen Cadzand Zeeland
Nederlands Engels Duits Frans 
Hotel de Wielingen behoudt zich het recht om een pre-autorisatie van uw credit-card uit te voeren.
weerstation hotel de wielingen cadzand zeeland.jpg

Hondvriendelijk hotel in Cadzand - neem uw hond mee op vakantie


Baasjes met vriendelijke honden met goede manieren zijn welkom op sommige van onze kamers. Onderstaande toepasselijke tekst hebben wij gelezen op een site voor dierenvrienden.

 

Beleefdheid van reizen met een hond

Maak modderpoten schoon voordat je het hotel betreedt.
Meld bij aankomst bij de receptie even dat je met een hond komt. Kennis maken met je hond doet altijd veel goed bij het personeel. Vraag even na waar je wel en niet met je hond mag komen. Soms mag het restaurant wel en soms niet. Zij kunnen je ook zeggen waar je je hond uit kunt laten zodat je geen hele stadswandeling hoeft te maken om te speuren naar een park of grasveld in de buurt.

Laat je hond nooit op het bed of meubilair als je het niet hebt afgedekt. Wij vinden het altijd erg handig om een dekbedovertrek mee te nemen waar we het hotelbeddengoed in doen. Heb je daar ook geen gezeur over.

Zet de voer- en waterbak in de badkamer met een krant of oude handdoek eronder. Dat ruimt lekker snel op en voorkomt vlekken op het tapijt.

Laat je hond bij voorkeur niet alleen op de kamer. Ook al kun je je hond thuis rustig alleen laten hou er rekening mee dat je hond op vreemd terrein is. Dat is altijd spannend en vreemde geluiden moeten weggeblaft worden. Begrijpelijk maar vervelend voor de andere gasten.

Als je je hond toch even alleen moet laten doe dan de radio of televisie aan zodat hij zich niet zo alleen voelt en hang een ‘niet storen’ bordje op je deur.

Als je het hotel verlaat meld dat dan even bij een van de kamermeisjes en de receptie en laat even weten hoe lang je denkt weg te zijn. Als je zelf attent bent kun je ook op meer begrip en medewerking van het hotelpersoneel rekenen.

Hou je hond weg bij andere gasten. Natuurlijk weet jij dat je hond iemand alleen maar vrolijk wil begroeten en hij het lief bedoelt. Voor anderen is dat niet altijd even duidelijk en kan het op weerstand stuiten.

Hou je hond in het hotel altijd aan de riem. Laat hem niet uit op de hotelgazons en ruim alles op wat je hond achterlaat.

 

Wanneer toegelaten op het strand?

Honden mogen van 1 september t.e.m 1 juni los op het strand van Cadzand.
Van 1 juni tot 1 september zijn loslopende honden alleen toegestaan van 19.00 tot 10.00 uur. Tussen 10.00  en 19.00 uur mogen honden wel aangelijnd op het strand komen.

 

Hotelreglement brasserie en restaurant

Honden zijn niet toegelaten in ons restaurant, wel in de brasserie. Honden mogen niet alleen blijven op de kamer en moeten aangelijnd zijn in het hotel.
Uiteraard slaapt elke hond in zijn eigen nestje en nooit op het bed of de zetel.

Toeslag per dag vanaf € 17,50 per hond.

Bij ons hondvriendelijk hotel De Wielingen in Cadzand kan uw hond mee op vakantie. Wij hebben bepaalde kamers waar honden toegestaan zijn.

Hotel de Wielingen | Kanaalweg 1 | 4506 KN Cadzand | info@hoteldewielingen.nl | Tel. +31 (0)117 391511 | Fax: +31 (0)117391630 | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
hoteldewielingen.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen